VibraLite VL12 i rostfritt stål

 


Modell med 12 larm och armband i rostfritt stålnät/mesh. Modellen har både ljud- och vibrationslarm och finns i flera olika utföranden men med samma kvalitetsurverk. Boetten är i aluminium, som gör den lätt och hållbar. Armbanden finns i flera varianter.  

 

Den här klockan kan användas av alla som vill ha valfrihet och diskreta påminnelser i form av vibrationer mot handleden, eller enbart ljudlarm. Klockan har användarvänliga menyer som gör den enkel att ställa in. Ett perfekt vibrationsur för den som har svårt att höra höga toner. 

 

Klockan har också repetitionsfunktion, för den som vill ha larm med bestämda mellanrum, till exempel varannan timme hela dygnet.
945 SEK
Tillgänglighet: Ej i lager
HMI
81692
Varenr
RW013

Du kan välja mellan sex olika modeller som alla har samma urverk – svart läder, vitt läder, blå/röd med kardborreband, rosablommigt silikonarmband, kamouflagemönstrat


silikonarmband och rostfritt stål.

De har alla:  • 12 valfria larm

  • Ljud- eller vibrationslarm

  • Boett i aluminium

  • Lätt och hållbar

  • 12 eller 24 timmars visning

  • Tidtagarur

  • Tre tidzoner 

Notera 

Vibrationsdelen i klockan drivs av en liten motor som drar förhållandevis mycket ström. Beroende på hur många vibrerande larm som används, och hur mycket uret i övrigt

används, är det svårt att säga hur länge batteriet räcker. Det ges inte någon garanti på batteriernas livslängd. Klockans garanti gäller enbart om batteriet byts hos auktoriserad urmakare. Kom därför ihåg att spara kvittot från urmakaren när batteriet byts! 

 

Vi kan naturligtvis också byta batterier mot en kostnad. 
Mer information
Längd remmen er 13-20 cm.
Diameter 39,5 mm
HMI 81692
Omfattas ej av vanlig reklamationsrätt

Bemærk: vibrationsdelen i uret drives af en lille motor, der bruger forholdsvis meget strøm. Afhængig af hvor mange alarmer, der sættes til at vibrere og urets brug iøvrigt, kan batteriets levetid derfor varierer meget. Der gives ikke garanti på batterilevetid.
Garanti bortfalder ved uautoriseret batteriskift ved vores ure. Husk derfor at gemme kvittering fra urmager.


Vi skifter naturligvis også batterier mod fakturering.

Material

Dimensioner:
Håndleds Størrelser: 13cm - 20cm
Aluminum Urkasse: 39.5mm i diameter
Glas: Mineral urglas 2mm tyk
Display Time cifre: 6.8mmH X 2.9mmW
Vægt: 73,70 gram
Godkendelser: CE, WEEE, CPSIA

Write Your Own Review
Du recenserar:VibraLite VL12 i rostfritt stål
Your Rating