Rådgivning och vägledning

Vi har mer än 40 års erfarenhet av att ge råd och vägleda våra kunder.

 

För att få bästa möjliga resultat vid behandling av sängvätning/enures, tänk på att:

 

  • ✔ Ditt barn ska själv vara motiverat att bli torrt. Vi rekommenderar att börja behandling när barnet är ungefär sju år, och aldrig före fem års ålder.
  • ✔ Du som förälder måste ha tid och energi till att stötta och hjälpa ditt barn under hela behandlingsperioden – och kom ihåg att hela tiden berömma och uppmuntra barnet!
  • ✔ Det är en fördel att ha kontakt med en behandlingsvägledare. Gärna minst en gång varannan–var tredje vecka.
  • ✔ Vid köp av enuresprodukter från Astrid Leisner & Søn ingår behandlingsvägledning – GRATIS.

 

 

 

 

Gratis rådgivning från Astrid Leisner & Søn, ring +45 6371 3050.

Varje gång du köper ett enureslarm hos oss erbjuder vi personlig telefonvägledning för behandling mot sängvätning – helt gratis.

 

Våra larm levereras med komplett behandlingsvägledning och behandlingsscheman, som gör det enkelt att följa behandlingen noga. Använder du dig samtidigt av vår telefonrådgivning kan vi göra behandlingen ännu mer personligt anpassad, och du och ditt barn uppnår ännu bättre resultat. Med över 40 års erfarenhet av behandling mot enures/sängvätning kan vi ge dig en nyanserad vägledning och säkra att ni får en behandling som passar just ditt barns behov.

 

För att få optimalt utbyte av vägledningen bör du kontakta oss första gången 8–10 dagar efter att behandlingen är påbörjad, och därefter varannan–var tredje vecka under de 8–12 veckor som behandlingen vanligtvis pågår.

 

 

STOR framgång

Det är en enorm framgång för både barn och föräldrar när behandlingen lyckas, och det gläder oss alltid när våra kunder berättar om sina positiva resultat efter avslutad behandling.

 

Vi har väglett över 80.000 föräldrar och barn i samband med sängvätning, och våra erfarenheter visar att personlig vägledning ökar chanserna att uppnå ett positivt resultat med 15–20 %. Vi hjälper över 80 % av barnen att bli torra när behandlingsvägledningen följs från start till slut. Det lönar sig alltså att ringa till oss.

 

Om du undrar över något eller vill veta mera, är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra öppningstider och kontaktuppgifter under Kontakt i menyn.

 

Notera att andra med erfarenheter av enureslarm, till exempel din läkare eller skolsköterskan, också kan ge råd och vägledning. Vi kan dock inte garantera att vi använder samma metoder.