Behandling av enures med larm

Behandling av enures med enureslarm/sängvätningslarm

 

Ledande barnläkare och urologer världen över rekommenderar behandling med enureslarm/sängvätningslarm som första behandling mot enures. Resultat baserade på kliniska undersökningar av 948 barn, av danske läkaren Henning Tøjner, visar att 83,3 % av barnen blir torra efter endast en behandlingsperiod, medan endast 16 % av barnen behöver två behandlingar för att uppnå varaktigt resultat.

 

Behandling med enureslarm, eller kisslarm som det också kallas, är överlägsen alla andra behandlingar mot enures/sängvätning och är en enkel och effektiv metod för att hjälpa barn att bli kvitt nattkisseri – helt utan risker och biverkningar.

 

Kissträning – så funkar det

Larmet går igång och väcker ditt barn redan när några enstaka droppar urin läckt ut. På så sätt tränar barnet upp sina betingade reflexer, som hos barn med enures ännu inte hunnit utvecklas, och lär sig att hålla sig natten igenom eller att vakna själv för att kissa.

 

Enureslarm

Baserat på våra erfarenheter, som sträcker sig tillbaka till 1973 då vi utvecklade vårt första enureslarm, garanterar vi en trygg behandling både för dig och ditt barn. Enligt samma goda erfarenheter kommer ditt barn att bli torrt efter en behandling på 8—12 veckor.

 

Hos Astrid Leisner & Søn har vi flera typer av larm i användarvänlig design för behandling av enures/sängvätning. Behöver du hjälp att välja rätt larm, sitter vi redo vid telefonen för att hjälpa dig.