Genom årtionden...

1973 började Astrid Leisner att utveckla och producera en larmapparat för behandling av nattkisseri (enuresis nocturna) hos barn. Vi har löpande utvecklat larmet, så att vi idag kan erbjuda ett helt program av enureslarm, sensorer och tillbehör.


-Vi erbjuder våra kunder GRATIS behandlingsvägledning via telefon, en service som säkrar en unikt hög effekt på vår behandling mot sängvätning. Hos oss får du inte bara en vara, utan ett lyckat resultat.


-Vi levererar både standardlösningar och speciallösningar, som tas fram efter en noggrann analys av kundens behov.


-Vi har i alla år haft tätt samarbete med ledande läkare och sjukhus, såväl i Danmark som i andra länder.


-Vi har ett stort sortiment av sängkläder, lakan, påslakan och örngott.


 


Sedan början av 80-talet har vi utvecklat och producerat utrustning för nattlig övervakning av epilepsipatienter och mindre kommunikationssystem till äldre och handikappade. Astrid Leisner & Søn arbetar noggrant och seriöst för att utveckla optimala lösningar som kunder och användare har glädje av.


 


Få överblick över vårt breda produktsortiment här


Astrid Leisner & Søn lägger stor vikt vid att våra produkter följs upp av bra rådgivning och service. Det är idag en av våra kärnkompetenser.


25 % av Astrid Leisner & Søns samlade produktion exporteras till EU.


År 2000 påbörjades ett generationsskifte, då Sune Leisner tog över företaget – därav det nya namnet ”Astrid Leisner & Søn”.


 


Personal, adresser och kontaktinformation Läs om företagets personal, hitta hit och se en lista över våra samarbetspartners: Personerna bakom Astrid Leisner & Søn [link]


Alla våra produkter är CE-märkta –din garanti för kvalitet. Läs mer om CE-märket här: http://europa.eu/youreurope/business/product/ce-mark/index_sv.htm


 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.