Doseringsaskar

Doseringsaskar med larm i praktiska storlekar.


Hos Leisner & Søn har vi oumbärliga och praktiska lösningar för dosering, förvaring och påminnelser för dina mediciner. Till exempel: 


 


Var säker på att ta din medicin i rätt tid, varje dag! För en trygg och enkel vardag med mediciner har Leisner & Søn lösningarna. Våra produkter kan hjälpa dig med allt från att ta medicinen lättare, att ta den i rätt tid och att förvara den i enkla och tydliga askar.


Har du en hektisk vardag?


Vi har också doseringsaskar till dig som har ett aktivt liv och vill kunna bära din medicin med dig på ett diskret sätt.


Doseringsaskar med larm som spelar upp ljud eller vibrerar diskret. Doseringsaskar ger dig en trygg vardag med färre kom-ihåg att behöva tänka på.


En doseringsask eller en medicinkarusell med larm och tydlig dosering kan vara avgörande för att kunna bo kvar hemma eller behöva flytta till ett boende för att få hjälp att ta dagliga mediciner.


En doseringsask kan också påskynda hemresan efter en sjukhusvistelse, eftersom du själv kan se till att få rätt mängd medicin i rätt tid.


 


Har du svårt att bestämma vilken doseringsask du ska välja, vilken som passar just dina behöv bäst? Tveka inte att ringa oss för råd och vägledning på +45 6371 3050.


 


Astrid Leisner & Søn erbjuder även tillbehör och reservdelar till alla våra produkter. Vi har flera olika sensortyper till våra enureslarm. Vi har ett urval av de batterier som passar till våra produkter.

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
  1. Tillbehör till doseringsaskar 0
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.