Sängkläder

 

Med sängkläder från Astrid Leisner & Søn är det möjligt att kombinera hygien med säkerhet och ökat välbefinnande för såväl barn som vuxna med inkontinens. Sängkläderna passar att använda både hemma och i vården. De passar också till barn som pottränar och vill lära sig att sova utan blöja. 

Skydda madrassen på semestern

Många kan ha glädje av att ha med våra lakan på semestern, eller andra tillfällen när man ska sova borta, och vill skydda madrassen mot fukt och dålig lukt.

Orsaker till sängvätning och inkontinens

Ofrivillig sängvätning kan bero på skillnaden mellan mängden urin som bildas under natten, och hur mycket som får plats urinblåsan. Inkontinenslakan kan vara lösningen, som gör nattkisseriet lättare att leva med. Sängvätning kan ofta avhjälpas med våra enureslarm.

 

✔ Våra produkter passar till barn som pottränar och vill sluta med blöja på natten.
✔ Madrassen skyddas.
✔ Vi säljer sängkläder av högsta kvalitet, till alla ändamål och i alla storlekar. Vi tillverkar även måttbeställda sängkläder.
✔ Våra inkontinenslakan är praktiska att ha med på semestern.

 

Alla, från barn med enures till vuxna med inkontinens, kan med fördel använda sängkläder från Leisner. De ger både bättre och tryggare sömn, samt ökad livskvalitet. Hos oss hittar du allt från påslakan, inkontinenslakan, örngott, glidlakan och madrasskydd till formsydda kuvertlakan. Både med absorberande egenskaper, vattentäta och vattenavvisande egenskaper. Vill du ha en annan storlek, syr vi också lakan och sängkläder efter de mått du vill ha.